Een nieuwe start

Een nieuwe start

Een nieuwe start

Het heeft zeker langer geduurd dan de planning was, maar ik ben er weer 😀
Sinds een paar maanden schrijf ik weer en door de prachtige uitdaging met de naam NaNoWriMo (ofwel National November Writing Month) werk ik ook weer actief aan mijn ervaringsverhaal als apneupatiënt.

De mooie Challenge van Jolanda Pikkaart heeft me verder op weg geholpen met het stellen van serieuze doelen.

Zo heb ik wat beter gedefinieerd voor wie ik nu precies wil schrijven, zijn er wekelijkse afspraken met mijn lieve schrijfbuddy Irene, is de voorlopige inhoudsopgave van mijn boek klaar én heb ik twee aardige maar kritische dames met enige kennis en/of ervaring met apneu bereid gevonden om mijn proeflezers te zijn. Alles om er voor te zorgen dat mijn boek er in 2019 ook werkelijk komt.

Soms vind ik het niet gemakkelijk om tijd te nemen voor het schrijven van dat verhaal, zeker niet omdat ik regelmatig denk ‘Heeft iemand hier iets aan’ en ‘Klopt dit wel, herinner ik me dat wel correct’.  Bovendien heb ik vaker last van concentratieproblemen, iets wat de meeste apneupatiënten wel zullen herkennen.
Daardoor heb ik dan de neiging om te stoppen of research te gaan doen in plaats van te schrijven.

Mijn blog voor jullie is dus ook een stok achter de deur!
Dit is het eerste van een nieuwe reeks blogs. Om de andere week kun je hier lezen hoe het schrijven vordert en waar ik zoal tegenaan loop.

Dan nu tromgeroffel….
Ik ga het hier zwart op wit met jullie delen: het ruwe manuscript voor mijn ervaringsverhaal als apneupatiënt wil ik af hebben op 1 juni 2019!

Zo, dat staat er.
Houd me er maar aan, vraag regelmatig hoe ik vorder en vooral: help me door me te inspireren, aan te moedigen en me bij de les te houden.

Van Mark Verhees van Voor Positiviteit leerde ik tijdens een prachtig seminar:
“Succes is gemakkelijk”.

Ik ga er voor!
Laat maar komen, dat succes in 2019 😉

Geef een reactie

Hoe beoordeel je Snurker word wakker?*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *