Er gebeurt van alles

Er gebeurt van alles

Op mijn site is het tamelijk rustig dit jaar. Dat betekent niet dat er niets gebeurt. In tegendeel, er gebeurt van alles!! Juist daardoor komt het er niet van om regelmatig met jullie te delen wat ik allemaal doe. Ik ben serieus van plan om weer te gaan schrijven over de dingen waar ik mee bezig ben.

Op de eerste plaats ben ik druk aan de slag met het corrigeren van het manuscript. Je kunt je misschien voorstellen dat een leesbaar boek niet bestaat uit allerlei losse teksten die aan elkaar geplakt worden. Dat is wel hoe mijn manuscript ontstaan is. Alle teksten die ik in de loop van twee jaar opgeschreven heb zijn bij elkaar gevoegd. Het is nu aan mij om de dubbele stukken eruit te halen en de onderwerpen in een logische volgorde te rangschikken. Dat kost best veel tijd en energie en gaat de ene week beter dan de andere.

Daarnaast heb ik een uitgebreide zoektocht ondernomen naar een illustrator. De jongedame die het oorspronkelijk zou doen, moest door persoonlijke omstandigheden afhaken. Inmiddels heb ik iemand gevonden die nu aan de slag gaat met mijn teksten en er mooie tekeningen voor gaat maken. Zodra we iets verder zijn in dit proces ga ik er zeker iets over delen. Op dit moment wil ik er alleen maar over zeggen dat ik zeker weet dat het boek hele leuke illustraties gaat krijgen.

Verder zijn de uitgever en ik voortdurend in overleg over de tekst die op de achterflap van het boek zal komen. Wat moet er wel op, wat niet en hoe maken we deze tekst zo aantrekkelijk dat mensen het boek een tweede blik waardig keuren. Daar hoort natuurlijk ook een pakkende titel bij!

Mijn drijfveer om van mijn ervaringsverhaal een boek te maken is niet alleen om apneu meer bekendheid te geven, zodat mensen eerder een diagnose krijgen, maar ook om mensen die de diagnose apneu net hebben het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan.
Juist nu is er een mooie stap gezet die daarbij kan helpen.
Je hoort er snel meer over!

2 gedachten over “Er gebeurt van alles

Geef een reactie

Hoe beoordeel je Snurker word wakker?*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *