Genieten

Genieten

Schrijven kan op vele manieren en met diverse doelen. Deze keer overkwam mij iets heel bijzonders: ik ben uitgenodigd om een column te schrijven voor het Apneu Magazine. Begin vorig jaar heb ik al eens een blog van Ineke GAAPt bewerkt voor dit blad en nu werd me gevraagd of ik opnieuw een column wilde schrijven.

Die is inmiddels klaar en ligt bij de makers van het Apneu Magazine.
Leden van de Apneuvereniging krijgen dit prachtige blad 4x per jaar en de volgende editie wordt voor de feestdagen verwacht.

Verder was er nog een heel ander resultaat, ook het gevolg van schrijven.
Ik vertelde al eerder dat ik de laatste periode veel bezig geweest ben met schrijven, maar dan vooral voor de tentoonstelling ‘Luuj van Sjweikese’ die mijn kleinzoon met mijn hulp organiseerde.

Nu kan ik melden dat die tentoonstelling een groot succes was!
Er kwamen op de twee dagen dat de tentoonstelling open was zo’n 300 bezoekers en dat in een dorp als Sweikhuizen. De mensen waren enthousiast en de pers ook.

Dat is wel een vreemde gewaarwording, eerlijk gezegd. Voor ons allebei: zelf geïnterviewd te worden. Wij hadden 14 keer aan de andere kant gezeten en maakten nu mee hoe het is als iemand je vragen stelt waar je niet echt over hebt kunnen nadenken.

De artikelen waren enorm positief en de bezoekers ook.
Tijdens de dagen dat de tentoonstelling open was, ontstonden er spontane reünies van oud-inwoners en/of verre familieleden die elkaar al jaren niet meer gesproken hadden.

Kortom: de sfeer was geweldig en wij hebben genoten.

Geef een reactie

Hoe beoordeel je Snurker word wakker?*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *