Interview

Interview

De vorige keer schreef ik het al:
Mijn drijfveer om van mijn ervaringsverhaal een boek te maken is niet alleen om apneu meer bekendheid te geven, zodat mensen eerder een diagnose krijgen, maar ook om mensen die de diagnose apneu net hebben het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Juist nu is er een mooie stap gezet die daarbij kan helpen.
Je hoort er snel meer over!

De mooie stap waar ik het over had is, dat ik een telefonisch interview gehad heb met een redacteur van Margriet Online. Dat hoort wel bij het weekblad Margriet, maar de artikelen daar staan los van de inhoud van het blad.

Het was een bijzondere ervaring en heeft een mooi artikel opgeleverd over apneu. Je vindt het interview hier:  https://www.margriet.nl/gezondheid/interview-slaapapneu/

Inmiddels is ook de titel van het boek bekend.
We hebben gekozen voor ‘Snurker word wakker!’

Het boek komt in oktober uit. Tot die tijd deel ik hier de volgende stappen van het proces. Op weg van losse teksten, via een manuscript naar een tastbaar boek!

2 gedachten over “Interview

  1. Lieve Ineke, Wat mooi dat je over apneu en je ervaringen gaat schrijven. Eindelijk zou ik zeggen. Want soms lijkt het inderdaad dat je alleen erin staat en niemand is die snapt wat je ervaart of voelt. Mooi!!
    Lieve groet Inge

Geef een reactie

Hoe beoordeel je Snurker word wakker?*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *