Uitgevers

Uitgevers

Als je, zoals ik, geïnspireerd wilt worden in het schrijfproces en alles wat er omheen gebeurt zijn er tal van online cursussen, websites en natuurlijk ook nieuwsbrieven die voor inspiratie kunnen zorgen en handige tips geven over het schrijfproces.

Nu ben ik beslist fan van online cursussen maar ik bekijk niet zo heel vaak websites over schrijven. Ook in het ontvangen van nieuwsbrieven ben ik selectief. Soms abonneer ik me op een nieuwsbrief van iemand die me lijkt te inspireren. Als ik na een keer of drie het idee heb dat de manier van schrijven en denken van zo iemand niet bij mij past, schrijf ik me daarvoor weer uit.

Natuurlijk zijn er ook blijvertjes. Een ervan is Marelle Boersma. Zij schrijft vlotte en inspirerende stukken in haar nieuwsbrief en die lees ik dan ook met plezier. Dat zorgde ervoor dat ik een onverwacht cadeautje in mijn mailbox kreeg. Marelle organiseert namelijk samen met Antoinette Kalkman een Uitgeversdag.

De uitnodiging voor die Uitgeversdag kwam voor mij precies op het juiste moment. Mijn ervaringsverhaal zit in de correctiefase en dus heb ik me aangemeld.

Spannend vind ik het wel. Maar dat mag.
Inspirerend vind ik het ook en daar ben ik blij mee, want nu weet ik dat ik weer stappen ga zetten in de richting van het tastbaar maken van mijn ervaringsverhaal.

Zou het er dan misschien zo gaan uitzien?

2 gedachten over “Uitgevers

  1. Synchronicity! Wat leuk , Ineke, dat dit NU op je pad komt. Ik ben heel benieuwd wat je gaat ervaren en verneem dat graag!
    Hoe dan ook alle plezier gewenst die dag 🙂

Geef een reactie

Hoe beoordeel je Snurker word wakker?*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *